Zelf geld lenen via crowdfunding?
  

Logo

Wok to Go Leidsche Rijninvesteer


Recencie HCN Er is sprake van een on-going concern, waarbij de Wok to Go formule zich reeds heeft bewezen in de markt. De ondernemers hebben ervaring binnen de franchiseformule. De locatie beoordelen wij als voldoende voor dit laagdrempelige kwalitatief hoogwaardige concept. Gezien de zeer ruime ervaring en de geprognosticeerde cashflow is naar onze mening een 5 sterrenclassificatie te rechtvaardigen. De ondernemers tekenen hoofdelijk mee en er is sprake van verpanding van de inventaris. Het concept Wok To Go is een Aziatisch fastfood concept en onderdeel van de bekende Wok To Go franchiseformule. Bij Wok To Go houden we van snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden. Sinds 2003 ontwikkelen onze chef-koks de lekkerste wokgerechten met verse ingrediënten. We doen dit vól overgave onder het motto: “Making people happy through food”. De gerechten die wij serveren, hebben invloeden uit alle Aziatische regio’s. De doelstelling is om snel, kwalitatief hoogstaande gerechten vers te bereiden tegen een betaalbare prijs. Wij combineren daarmee onze passie voor koken, creativiteit en authentieke smaken met plezier en het gemak van afhaalmaaltijden. Gasten die snel van een hapje willen genieten kunnen dus bij ons terecht! De eerste Wok to Go vestiging opende haar deuren in 2003 in Amsterdam. Inmiddels telt de keten 19 vestigingen verdeeld over heel Nederland. De nieuwe vestiging van Wok to Go wordt geopend in Leidsche Rijn, Utrecht. Het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn is sinds mei 2018 dé nieuwe hotspot van Utrecht als het gaat om winkelen en lekker eten. De ondernemers Manping Zhou is geboren in 1966. Al vanaf jonge leeftijd werkte Manping bij verschillende horecazaken. Zo begon zij als bedieningsmedewerker bij Chinees-Indische Restaurant “De Maan” te Tegelen. Vervolgens is ze eigenaresse geweest van diverse succesvolle restaurants, waaronder cafetaria “Het Centrum” in Eindhoven en Snackbar “De Smikkelhoek” in Spijkenisse. In 2017 werd Manping mede-eigenaresse van Wok to Go Utrecht. Hsiu Lion Wu is geboren in 1956. In 1980 werd zij eigenaresse van Chinees-Kantonees Restaurant ‘Hou-Sing’ te Hazerswoude-Rijndijk en een aantal jaren later van Cafetaria “De Van Nesstraat” te Alphen aan de Rijn en Wok Hasselbach te Hellevoetsluis. Sinds 2011 is ze mede-eigenaresse van Wok to Go Utrecht en inmiddels is ze ook eigenaresse van Wok To Go Breda. Manchan Zhou is geboren in 1963. In 1988 werd zij eigenaresse van Restaurant “Java” te Enschede. Vervolgens was zij werkzaam bij Cafetaria “Het Centrum” te Eindhoven. In 2013 werd ze eigenaresse van Hotel Restauran Gaudi in Valkenburg. Dit bedrijf heeft ze tot 2016 gerund. Daarnaast is ze sinds 1992 eigenaresse van Chinees-Indische Restaurant “China”. De financiering De financiering is bestemd voor de volledige inrichting van de locatie, huurwaarborg, voorraad en opstartkosten. De totale financieringsbehoefte bedraagt € 253.000 incl. voorfinanciering BTW. De eigen inbreng bedraagt € 80.000. De resterende langlopende financieringsbehoefte komt daarmee uit op € 173.000. De verwachtingen De geprognosticeerde omzet voor een heel boekjaar bedraagt afgerond € 395.000. De omzet is mede gebaseerd op basis van beschikbare referentiecijfers binnen de franchiseformule. De winst is begroot op afgerond € 52.000 per jaar met een kasstroom van afgerond € 86.000 per jaar. De geprognosticeerde kasstroom is ruim voldoende om aan de aflossingsverplichtingen te voldoen. Voor de daarop volgende jaren wordt een omzetgroei begroot van 3% per jaar, waarbij de kasstroom eveneens verder zal groeien naar een niveau van afgerond € 93.000 tot uiteindelijk € 109.000 in het laatste jaar van de lening. Crowdfunding Crowdfunding is voor ons een ideale manier om snel te kunnen schakelen en ambassadeurs voor onze formule te creëren. Wij hebben al eerder een vestiging (van onze franchiseformule) gefinancierd. We merkten dat investeerders ook daadwerkelijk gasten zijn geworden. Binding met onze gasten maakt onderdeel uit van onze bedrijfsfilosofie. Samenwerking met Horeca Crowdfunding Nederland was vanaf het begin duidelijk. Ze kennen de sector door en door en vormen naast een kritische beoordelaar ook een aangename sparringpartner.

Investeer snel en eenvoudig op het platform met
het grootste aanbod van Nederland.
Projectnaam Wok to Go Leidsche Rijn
Projectlink Ga naar project
Plaatsingsdatum 13-09-2018
Type financiering Lening
Streefbedrag € 173.000
Rente 7,50%
Looptijd (in maanden) 48 maanden
Branche Horeca
Organisatievorm Besloten vennootschap
Ontwikkelfase Volwassen
Doel van investering Bedrijfsovername

Recencie HCN Er is sprake van een on-going concern, waarbij de Wok to Go formule zich reeds heeft bewezen in de markt. De ondernemers hebben ervaring binnen de franchiseformule. De locatie beoordelen wij als voldoende voor dit laagdrempelige kwalitatief hoogwaardige concept. Gezien de zeer ruime ervaring en de geprognosticeerde cashflow is naar onze mening een 5 sterrenclassificatie te rechtvaardigen. De ondernemers tekenen hoofdelijk mee en er is sprake van verpanding van de inventaris. Het concept Wok To Go is een Aziatisch fastfood concept en onderdeel van de bekende Wok To Go franchiseformule. Bij Wok To Go houden we van snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden. Sinds 2003 ontwikkelen onze chef-koks de lekkerste wokgerechten met verse ingrediënten. We doen dit vól overgave onder het motto: “Making people happy through food”. De gerechten die wij serveren, hebben invloeden uit alle Aziatische regio’s. De doelstelling is om snel, kwalitatief hoogstaande gerechten vers te bereiden tegen een betaalbare prijs. Wij combineren daarmee onze passie voor koken, creativiteit en authentieke smaken met plezier en het gemak van afhaalmaaltijden. Gasten die snel van een hapje willen genieten kunnen dus bij ons terecht! De eerste Wok to Go vestiging opende haar deuren in 2003 in Amsterdam. Inmiddels telt de keten 19 vestigingen verdeeld over heel Nederland. De nieuwe vestiging van Wok to Go wordt geopend in Leidsche Rijn, Utrecht. Het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn is sinds mei 2018 dé nieuwe hotspot van Utrecht als het gaat om winkelen en lekker eten. De ondernemers Manping Zhou is geboren in 1966. Al vanaf jonge leeftijd werkte Manping bij verschillende horecazaken. Zo begon zij als bedieningsmedewerker bij Chinees-Indische Restaurant “De Maan” te Tegelen. Vervolgens is ze eigenaresse geweest van diverse succesvolle restaurants, waaronder cafetaria “Het Centrum” in Eindhoven en Snackbar “De Smikkelhoek” in Spijkenisse. In 2017 werd Manping mede-eigenaresse van Wok to Go Utrecht. Hsiu Lion Wu is geboren in 1956. In 1980 werd zij eigenaresse van Chinees-Kantonees Restaurant ‘Hou-Sing’ te Hazerswoude-Rijndijk en een aantal jaren later van Cafetaria “De Van Nesstraat” te Alphen aan de Rijn en Wok Hasselbach te Hellevoetsluis. Sinds 2011 is ze mede-eigenaresse van Wok to Go Utrecht en inmiddels is ze ook eigenaresse van Wok To Go Breda. Manchan Zhou is geboren in 1963. In 1988 werd zij eigenaresse van Restaurant “Java” te Enschede. Vervolgens was zij werkzaam bij Cafetaria “Het Centrum” te Eindhoven. In 2013 werd ze eigenaresse van Hotel Restauran Gaudi in Valkenburg. Dit bedrijf heeft ze tot 2016 gerund. Daarnaast is ze sinds 1992 eigenaresse van Chinees-Indische Restaurant “China”. De financiering De financiering is bestemd voor de volledige inrichting van de locatie, huurwaarborg, voorraad en opstartkosten. De totale financieringsbehoefte bedraagt € 253.000 incl. voorfinanciering BTW. De eigen inbreng bedraagt € 80.000. De resterende langlopende financieringsbehoefte komt daarmee uit op € 173.000. De verwachtingen De geprognosticeerde omzet voor een heel boekjaar bedraagt afgerond € 395.000. De omzet is mede gebaseerd op basis van beschikbare referentiecijfers binnen de franchiseformule. De winst is begroot op afgerond € 52.000 per jaar met een kasstroom van afgerond € 86.000 per jaar. De geprognosticeerde kasstroom is ruim voldoende om aan de aflossingsverplichtingen te voldoen. Voor de daarop volgende jaren wordt een omzetgroei begroot van 3% per jaar, waarbij de kasstroom eveneens verder zal groeien naar een niveau van afgerond € 93.000 tot uiteindelijk € 109.000 in het laatste jaar van de lening. Crowdfunding Crowdfunding is voor ons een ideale manier om snel te kunnen schakelen en ambassadeurs voor onze formule te creëren. Wij hebben al eerder een vestiging (van onze franchiseformule) gefinancierd. We merkten dat investeerders ook daadwerkelijk gasten zijn geworden. Binding met onze gasten maakt onderdeel uit van onze bedrijfsfilosofie. Samenwerking met Horeca Crowdfunding Nederland was vanaf het begin duidelijk. Ze kennen de sector door en door en vormen naast een kritische beoordelaar ook een aangename sparringpartner.

Bron: Horecacrowdfunding d.d. 13-09-2018 Disclaimer: De beschrijving is letterlijk overgenomen van bovenstaande Bron en (eventueel) gecorrigeerd voor Persoonsgevens. Beek & Linden B.V. kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze beschrijving. Eigenaar van het project kan via Crowdfundmarkt een verzoek indienen om de beschrijving te verwijderen van deze pagina.

Platform Horecacrowdfunding
Platformlink Ga naar Horecacrowdfunding
Oprichtingsjaar platform 2013
Minimum investeringsbedrag € 250 per project
Investeringskosten Eenmalige bemiddelingsfee 1,0% van uw investering

Lening - 9,99%

€34.400 / €40.000

Funding Circle

Lening - 7,00%

€0 / €95.000

Capital Circle

Lening - 9,49%

€10.500 / €30.000

Funding Circle

Lening - 6,00%

€110.000 / €500.000

Oneplanetcrowd

Converteerbare lening

€520.000 / €2.000.000

Oneplanetcrowd

Lening - 9,49%

€32.250 / €75.000

Funding Circle

Lening - 8,50%

€0 / €150.000

Collin Crowdfund

Lening - 12,99%

€25.200 / €60.000

Funding Circle